RO Study
👤
Rares12398
Rares12398
14-05-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog am nevoie mare!
Răspuns :
Mc0116
Mc0116
14-05-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Amintește-ți! • Textul Dramatic Este Textul Literar Organizat În ............... Și. scris Sub Formă De ............... Sau De ............... Destinat. în Care
6. Se Consideră Funcția F:R~R, (x)=x2 +(2m-1).x+mº+m, Unde M Este Număr Real. Mulțimea valorilor Reale Ale Lui M Pentru Care Vârful Parabolei Asociate Funcției
5. Construiește Un Enunț În Care Substantivul Cartea Să Aibă Funcția Sintactică De Atribut.
Câți Prieteni Și-au Notat Datele De Naștere În Următorul Tabel Ana 15 Martie 2003 Tudor 8 Aprilie 2004 Adina 3martie 2005 Laura 15 August 2004 Adi 27 Noiembrie
In Doua Grupe Sunt Elevi De 9 Ani Si Respectiv 14 Ani. Știind Ca In Total Sunt 10 Elevi, Iar Suma Vârstelor Este 115 Ani, Câți Elevi Sunt În Fiecare Grupa?
Calculați Folosind Factorul Comun (3²×2)¹⁷:3³⁴+2⁹÷4³-4⁸×2⁵÷2⁴va Rog Ajutati-mă Urgent Dau Coroana
II. Redactează O Compunere, De Cel Puțin 120 De Cuvinte (12 Rânduri), În Care Să Relatezi O Întâmplare Deosebită, Al Cărei Personaj Să Fie Ploaia. În Compunerea
3 Exam Candidates Often Make Mistakes With The Present Perfect And Past Simple. Underline The Mistakes In The Sentences And Correct Them. 1 I Haven't See Him S
Exercitiile 1 Si 2dau Coroana Inima Si Vot Și Follow Urgent
Dau Coroana Va Rog Mutt Am Nevoie Urgent