RO Study
👤
Marycirebea
Marycirebea
14-05-2020
Matematică
a fost răspuns
17hm=? dm
50000mm=?dam
Răspuns :
Alina7372
Alina7372
14-05-2020
Răspuns:
17hm=1700 dm
50000mm=5 dam
Sper ca te am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Soluție De Acid Formic Cu Masa De 5g Este Neutralizata De 10g De Solutie De NaOH De Concentrație 20%. Referitor La Această Solutie Sunt Corecte Afirmatiile"
Daca Fractiile 2 Pe 3 Si X+1 Pe Y-2 Sunt Echivalente, Atunci Cele Mai Mici Valori Ale Nr X Si Y Sunt...
DOC Completează Pe Orizontală Rezultatele Exerciţiilor De La La . Dacă Ai Calculat Corect. pe Coloanele A, B, C, D, E Vei Obtine Rezultatul Exerciţiilor De La P
Complete The Sentences With The PresentPerfect Simple Form Of The Verbs In Brackets.1. I....(spend) Toomuch Money Today.2. Tina ............ (forget)her Backpac
Imi Puteti Spune Si Mie 10 Expresii Frumoase Din Poezia Luceafarul De Mihai Eminescu.
Daca Fractiile 2 Pe 3 Si X+1 Pe Y-2 Sunt Echivalente, Atunci Cele Mai Mici Valori Ale Nr X Si Y Sunt...
Din Cel Mai Mare Numar Par De Doua Cifre Scad Suma Numerelor 14 Si 45
Am 5 Intrebari: 1) E Mai Reactiv Potasiul Sau Aluminiul? 2) E Mai Reactiv Magneziul Sau Cuprul 3) Cuprul Poate Inlocui Hidrogenul Dintr-o Formula Chimica? 4)Ce
Gazele Care Rezultă La Arderea A 1,1g Substanță Organică A Sunt Trecute Prin 2 Vase Spălătoare, Unul Cu Lapte De Var, Celălalt Cu Soluție De Perborat De Magnezi
Aflați Numărul Natural X Știind Ca 2* ( X+ 7) - 14 = 28