RO Study
👤
Amaliaaa83
Amaliaaa83
13-05-2020
Ed. tehnologică
a fost răspuns
Răspuns :
Orjacovschiaugustina
Orjacovschiaugustina
19-05-2020
Explicație:
Ce ai întrebat? Nu apare postează te rog din nou
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spuneti-mi 6 Complemente Din Textul ,,Toate Panzele Sus ! '' Va Rog Eo Ca Am Mult De Scris
1. Explicati Cum S-au Format Cuvintele: Falnic, Maret, Unire, Vitejie.2.Care Este Forma Literara Actuala A Cuvintelor "sentinele", "seculi, A Noastre Suflete"?3
Scrie O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Iti Exprimi Punctul De Vedere Despre Turismul Religios. Va Rogg Multt ...
Ce Relatie Exista Intre Copil Si Univers??
Alcatuiti Propozitii.Complementele Aceluiasi Verb Sa Fie Legate Prin Cuvintele si , Sau ,fie . Alcatuiti Propozitii Cu Complementele Exprimate Prin Pronume Pers
Copunere Descriptiva Cu Titlul Aprilie.1. Sa Fie Descriere Neaprat2. As Prefera Sa Fie Despre Un Tablou Din Natura Va Multumesc Frumos :)
Care Reprezinta O Fosila Vie?Va Rog Urgent Am Nevoie De Ea La Biologie Peste Fix 12 Minute
Scrie Un Sinonim Pentru Secventa Subliniata In Enuntul: " Iar Din Mijlocul Tariei Albastre, Un Bulgare De Aur Aprins Arunca Vapai." Expr. Subliniata E Un Bulgar
Ce Gen Are Cuvantul,,eu,, Dar Cuvantul ,,tu,,?
Am Nevoie De Caracterizarea Bivolului Si Cotofana De George Toparceanu . Multumesc.!!!!!!:-) :-) :-) :-)