RO Study
👤
Dulcineea86
Dulcineea86
20-01-2014
Geografie
a fost răspuns
in ce tara se afla muntii hymalaia
Răspuns :
Magicalorb
Magicalorb
20-01-2014
Asia Centrala
Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe Lizuca O Priveau Piticii Cu Multa Bunavointa. De Ce Nu Este Subiect Substantivul LIZUCA??
Ok Plzz Raspundeti La Asta Cum Adica Numeral Cu Valoarte De Adj??? Ca Nu Inteleg
Pentru A Vinde O Cantitate De Banane In Perioada De Timp Preconizata,trebuia Sa Vinda Zilnic Cite 40 Kg.In Fiecare Zi S-au Vindut Cu 20 Kg De Banane Mai Mult Si
O Harta Are Scara 1:10000000. Aceasta Inseamna Ca 1 Cm De Pe Harta Corespunde In Realitate Cu 10000000cm.
Construieste O Fraza In Care Sa Existe Doua Propozitii Coordonate Prin Juxtapunere
Care Pasare Rapitoare Este Cel Mai Mare Dusman Al Pinguinilor
Maria A Citit Cu 75 Pagini Mai Mult Decat Sorina. Sorina A Citit De 4 Ori Mai putin Decat Maria. Cate Pagini A Citit Fiecare?
Buna! Am Si Eu Nevoie De O Compunere De 20 De Randuri Cu Titlul Primavara-anotimpul Inceputurilor..Sau Macar Idei Va Rog! Multumesc..
Incercuieste Forma Corecta A Adverbelor Compuse Si Fa Propozitii Cu Ele:niciodata/nici O Data;de Loc/deloc;intruna/intr-una;altfel/alt Fel;azi-noapte/azi Noapte
Daca Fiecare Latura A Unui Romb S-ar Mari Cu 25 Cm Perimetrul Rombului Obtinut Ar Fi De 6 M. Care E Lungimea Laturii Rombului