👤
Maina85
a fost răspuns

cine îmi traduce textul din engleză în romana, dau coronița​

Cine Îmi Traduce Textul Din Engleză În Romana Dau Coronița class=

Răspuns :

Răspuns:

Bună Laura! De asemenea, vom urca pe râu în caiace și vom participa la proiectul „fotografie repetată”. În fiecare an, voluntarii fac fotografii din aceleași locuri din jurul parcului. Anul acesta, grupul meu va face câteva poze. Apoi, experții le pot folosi pentru a detecta problemele de mediu și pentru a proteja parcul. Ghici unde sunt! Sunt în Groveland, un oraș mic, chiar în afara Parcului Național Yosemite. Mâine, mă alătur unui grup de voluntari în parc și abia aștept! credeți că voi petrece o perioadă minunată în Yosemite! Ce vei face vara asta? Vom dormi în corturi pe malul râului Merced. Pe timp de zi, locurile noastre de muncă vor include probabil ridicarea gunoiului și repararea căilor din parc. Este important să avem grijă de mediul nostru. Mă aștept să avem treburi de făcut și la camping, cum ar fi spălatul și ajutarea în bucătărie. Dar nu mă deranjează - va fi distractiv trăind în pădure! Sunt sigur că voi vedea niște animale sălbatice interesante, dar sper că faimosii urși negri ai lui Yosemite nu se vor apropia prea mult! Scrie înapoi, Wendy

Sper ca te-am ajutat