RO Study
👤
Marincorina09
Marincorina09
12-05-2020
Matematică
a fost răspuns
Ex 5 dau coroană !va rog
Răspuns :
Mc0116
Mc0116
12-05-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau Coroana + Puncte Transformarea Virbirii Directe In Vorbire Indirecta! Vrei Sa Spui Ca Tu Gandesti Ca Poti Gasi Raspunsul La Intrrbarea Asta?
Intregeste Cuvinte Cu Grupuri De:\ a)doua Litere --r-- .eu---nia,---------lia,----uper---.--rafa,---or--ca. b)trei Litere ---mar,o---.---or--ta,--m,---cel,vasi
Cum Se Afla Cel Mai Mare Divizor Comun Si Cel Mai Mic Multiplu Comun? am Uitat Si Imi Trebuie Rapid! Va Rog!
Cum Se Zice Putere În Engleză
Intr-o Excursie Un Tinar Calatoreste 4 Ore Pe Jos Si 4 Ore Cu Bicicleta Parcurgind 92 Km, Apoi 2 Ore Pe Jos Si 5 Ore Cu Bicicleta Parcurgind 100 De Km. Citi Km
1.oare Ce Trasaturi Are Micutul Elf?joaca-te Cu Sufixele De Mai Jos Si Formeaza Adjective Derivate Prin Care Sa-l Descrii:-iu,-al,-as,-ar,-os.
Copiilor Le Place Mult Înghețata,dar Și Mai Mult Gramatica.Completează,cu Exemple Extrase Din Textul Citat,hexagonale De Mai Jos Cu Câte Cinci Cuvinte Pentru Fi
(george Cosbuc-vara)1)alege-ti Una Dintre Cele Doua Strofe.cauta Pe Internet Sau In Reviste Imagini Potrivite Pentru Mesajul Transmis De Text,decupeaza-le Si Li
Într-o Încăpere, O Grindă Este Instalată Pe Doi Piloni, Cu Lungimile De 3 M Şi 5 M. Să Se Afle distanţa De La Podea La Punctul Ce Împarte Lungimea Grindei În R
O Camila Parcurge Intr-o Zi 1/4 Din Drum,apoi 1/2 Din Rest In Ultima Zi Ramanandu-i De Parcurs 25 Km.Calculati Lungimea Drumului.