RO Study
👤
Akkaas210
Akkaas210
12-05-2020
Matematică
a fost răspuns
[tex]4 \times 1.5[/tex]
Răspuns :
Didy012
Didy012
12-05-2020
Răspuns:
4 × 1,5 = 6
............
Answer Link
Daniel201793
Daniel201793
12-05-2020
Răspuns:
6
Explicație pas cu pas:
Calculăm:
4×1,5=6
..............
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trei La Puterea 3 Supra 2 Inmultit Cu 27 La Piterea 1 Supra 2.Am Inmultit Cele 2 Numere Si Am Adunat Puterile,am Ajuns La 81 La Puterea A 2a,am Gresit?Daca Da C
HEY! HEY! HEY! ❤️❤️❤️AM NEVOIE DE UN COPIL FOARTE DEȘTEPT SĂ MĂ AJUTE! ⭐️ ! Dau Coroana Numai Celui Care Răspunde Primul Și Corect! În Text Sunt Folosite F
Îmi Spuneți Și Mie Câteva Titluri De Poezii În Care Eul Liric Se Află În Ipostaza Copilului.Vă Rog Frumos!Dau Coroană!
Te Roggg Repede Dau Coroana
Vreau Si Eu Un Eseu Despre O Opera Literara A Unui Scriitor Francez In Limba Franceza
Explică Într Un Enunț Titlul Poeziei Jocuri De Ana Blandiana.Expresii De Reper:creează Impresia,sugerează,simbolizează
Grupați Cuvintele Următoare După Grupuri De Litere Pe Care Le Conține Cerul Cerneală Chenar Margine Urechi Ghem Unghie Macină Voce Merge Ochelari Gheorghe Ghind
7. Scrie Pentru Fiecare Sumă Câte O Posibilitate De Schimb Monetar (monede/bancnote).10 Lei = 500 Lei =100 Euro =
Considerăm Un Adult Cu Greutatea De 72 Kg Consumă Într-o Zi De Proteine Din Nouă Află Câte Ouă Un Oară Masa De 60 G Trebuie Să Consumi Adultul Astfel Încât Să-ș
1.Intr-un Triunghi Dreptunghic ABC, KA = 90°, AD 1 BC, DE (BC), Se Dau: a) BC=25 Cm Şi CD = 16 Cm. Calculați BD, AB, AC Şi AD. b) AC 24 Cm Şi BC= 40 Cm. Calcula