RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-05-2020
Limba română
a fost răspuns
cine este doctorul copacilor
Răspuns :
Denisadumitrache300
Denisadumitrache300
12-05-2020
Explicație:
Doctorul copacilor este ciocanitoarea:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Use The Words And Adverbs Of Frequency To Make True Sentences About Yourself.1 Be Late For School2 Play Computer Games3 Go Jogging4 Go To Bed At 10 O'clock5 Tid
Determina Cel Mai Mare Nr De Trei Cifre Care, Impartind La Un Nr De O Cifra , Da Restul 8 .
O Compunere Narativă De 120 Cuvinte Cu Titlu Ce Schimbari Ai Face Daca Ai Conduce Lumea Pentru O Zi. Va Roggg Urgent!!
Integreaza In Enunturi Cate Doua Expresii Cu Urmatoarele Verbe:a Taia A Face A Veni A Trece A Da
Vă Rog Ajutați-mă! As Dori Sa Compuneți Un Imn Al Unei Clase Cu Câte Mai Multe Strofe! Dau Coroniță La Cele Mai Multe Strofe! Și Puncte! Repede Va Rog!
Un Bazin De Inot Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic ABCDA'B'C'D' Cu Laturile Bazei De 20 M Si 12 M , Iar Inaltimea De 2,5 M. In Bazin Se Afla 540 000 Litr
Imi Faceti Va Rog Un Rezumat Pastelului "IARNA" De Vasile Alecsandri?
Dați Câte 3 Exemple În Care Verbul "a Fi" Să Fie Pe Rand: Verb Auxiliar. Verb Predicativ. Verb Copulativ.
Construieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii In Care Sa Existe O Propozitie Subordonata Circumstantiala De Timp,introdusa Prin Adverbul Relativ CÂT. Va Ro
Un Stilou Costa 20 Lei Cat Va Costa Dupa Reducerea Cu 10% ? Îmi Puteți Rezolva Integral ...?