RO Study
👤
Ralucadnn
Ralucadnn
11-05-2020
Limba română
a fost răspuns
Careee ?? La economie
Răspuns :
Naomihorobat08
Naomihorobat08
11-05-2020
1 ,2 2,1 sper să te ajute
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă Șterge Vreun Modelator Întrebarea Asta , Dau Report La Aceasta Aplicație!(care Totuși Este Buna!) De Ce Nu Este Bine Sa Citim Cartea: Apocalipsa Lui Ioa
Sa Se Determine M E R Pentru Care Legile De Compozitie Pe G Au Elementul Neutru Indicat G=Q x*y= 2xy+3x+3y+m e= -1
Vă Rog!!!! Am Nevoie Pentru Mâine! Am Nevoie Doar De Punctul A) Scrie Că Putere, Folosind Factorul Comun, După Model:
Îmi Spune Și Mie Cineva Ce Fel De Conjuncție Coordonatoare Este "Astfel"? Mulțumesc În Avans.
Radical Din 508 Ca Am La Teorema Lui Pitagora Şi Nu Ştiu Cu Cine Se Împarte Exact 127
Precizează Tipul Strofe, Rima Și Măsură Din Prima Strofa (Dimitrie Anghel, Toamna)E Urgent, Dau COROANA!!
Rezolvand Urmatorul Rebus,vei Descoperi Pe Coloana A-B Denumirea Unui Mijloc Intern De Imbogatire A Vocabularului.1.□□□□2.□□3.□□□4.□□□□□□5.□□□6.□□□□□□7.□□□□□□□□
Obiceiuri Si Traditii De Halloween În America Traduse Română- Englezaa Va Rogg Dauuu Coroana!!
Ajutor.. Ex 3A - A, B
Alcatuieste Enunturi Cu Urmatoarele Locutiuni: A-şi Băga Mințile In Cap, Cine Ştie Cine,cu Capul In Nori,deschizător De Drumuri,învaţare De Minte,verzi