RO Study
👤
Sardinia99
Sardinia99
11-05-2020
Matematică
a fost răspuns
Calculati f(x)=x la a 2 -3x
Răspuns :
Tofanandreeamihaela
Tofanandreeamihaela
11-05-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Cristi1892
Cristi1892
11-05-2020
sper ca te am ajutat !!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Deternine Valorile Reale Ale Lui M, Ştiind Ca Valoarea Minima A Functiei F:R)-R Unde F(x)=xla Uterea A Doua-mx+m-1 Este Egala Cu -1/4
Esti De Acord Cu Atitudinea Personajului Calatorul, Din Textul Scris De Esop ? Exprima-ti Opinia In Randurile De Mai Jos , Explicand Cu Ar Trebui Sa Ne Purtam C
Aratati Ca: [tex] \frac{3}{2*5} + \frac{3}{5*8} + \frac{3}{8*11} +....+. \frac{3}{2012*2015}= \frac{2013}{4030} [/tex]
Alcatuieste 2 Enunturi In Care Prepozitia "de" Sa Nu Reprezinte O Marca A Cazului.
------ Numarul Abc Verifica Urmatoarele Conditii : ------ i)abc Impartit La 5 Da Restul 0 -------- ii)abc Impartit La N Da Catul 36 Si Res
1. Se Incalzesc 100 G De Azotat De Sodiu De Puritate 85 %. Daca Reactia Are Loc Cu Un Randament De 90% , Calculeaza: A) Masa De Azotat De Sodiu Purb) Masa De Az
Explica Folosirea Virgulei In Enunțul: Pai, Cred Ca Am Avut Si O Prefispozitie Nativă Pentru Asta.
Alcatuieste Patru Enunturi In Care "o" Sa Aiba Valori Morfologice Diferite (pronume Personal, Interjectie, Articol Nehotarat, Numeral Cardinal).
Alcătuiește 3 Denunțuri In Care Verbul" A Învață" Sa Fie La Cele 3 Distreze: Diateza Activa , Diateza Pasiva , Diateza Reflexiva .
Vreau Si Eu Un Dialog Intre Tine Si Un Animal. Este Urgent! Multumesc !