RO Study
👤
Adytravolta44
Adytravolta44
28-04-2014
Limba română
a fost răspuns
unde invatam limba romana
Răspuns :
Muskarahimi
Muskarahimi
28-04-2014
la scoala. sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completeaza Tabelul De Mai Jos, Bifând Optiunea Corecta Pentru Cuvintele Din Prima Coloana:fabuloase, Caut, Aflai, Muțenia, Mi-a, Streșina. Va Rog Ajutatima
Salut, In Ce Cazuri De Poate Folosi Regula De 3 Simpla La Subiectul 1 Bac? Se Poate Utiliza La Probleme Cu Ieftinire Sau Aflarea Pretului Initial Dupa O Scumpir
7. În Lanțul Trofic Următor S-a Strecurat O Greşeală. Descoper-o!Algă Unicelulară - Amibă - Șoarece - Larvă De Țânțar - Amfibian.In Plus, Realizează Singur Un L
Cum Se Rezolva In Pasi Concreti, Exercitiul?
Miami Știe Să Facă Yoga, Însă Ne Se Descurcă Să Folosească Semnele De Punctuație. Explica-i De Ce S A Folosit Semnul Întrebării În Primul Enunț Din Text, De Ce
Ajutor! Cine Imi Poate Rezolva Integrala Astfel Incat Sa Ajunga La Rezultatul Din Poza ?
Fiecare Om De Pe Pământ A Dat Mâna Cu Un Anumit Număr De Persoane Arătați Că Numărul Celor Care Au Dat Mâna Cu Un Număr Impar De Persoane Este Par. Va Rog Frumo
Scrie Toate Numerele De Forma 4a3b,unde A=b+3.Așează-le Apoi În Ordine Crescătoare. Exercițiu De Clasa A Lll A. Vreau Un Răspuns Corect. Vă Mulțumesc!
La Arderea A 5 Kg De Carbune Se Degaja 44680 Kj. Determinati Masa De Apa, In Kg, La T 75 De Grade,utilizand Caldura Degajata La Arderea A 1 Kg De Carbune. N Au
(Cos 5° + Sin 25°)/(cos 25° - Sin 5°) Urgent Va Rog! Fara Formulele Sin+sin, Sin-sin Respectiv Cos+cos, Cos-cos