RO Study
👤
Flutureputernic
Flutureputernic
09-05-2020
Engleza
a fost răspuns
Read and circle The correct word
Răspuns :
Danarde85
Danarde85
09-05-2020
Răspuns:
sunny, cloudy, snow,rainy, sunny,snowy, sunny, rainy, very hot, windy
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pintrun Robinet Curg 15 L De Apa Pe Minut. Cati Metri Cub De Apa Curg Prin Acelas Robinet In 12 Ore Ajutatima Dau 33 P
1.Precizati Cum S-ay Format Urmatoarele Cuvinte tinerime fandoseala chiverniseala 2.Transcrieti Diftongii Din Cuvibtele Urmatoare venea ploua sforaia
Precizeaza Numerele Care Au Suma Cifrelor Cuprinsa Intre 5 Si 12
Vreau O Propozitie Cu Verbul ,,TO WORK,, La Interogativ Present Simplu Si Una La Negativ Cu Acelas Verb Tot La Present Simplu!
Rezultatul Calculului 1+ [tex] \frac{1}{2}[/tex] - [tex] \frac{3}{4}[/tex] Este
Am Si Eu Nevoie De Ajutor : Va Rog Puteti Sa-mi Dati Exemplu De Compunere Narativa De 5-7 Randuri (50-70 Cuvinte) In Care Sa Folositi 3 Cuvinte La Intamplare ??
Ce Inseamna Biosfera? ce Inseamna Biom?
1) Antercalati Cifra 0 Antre Doua Cifre Ale Numarului 34568 Aflati Toate Solutile 2)formulati Numerele Din Z U 6exemple Si Scrieti Cu Liter
Matematica o Fringhie De 74 De Metri A Fost Taiata In Doaua Bucati Iar Una Dintre Ele E Mai Mare Cu 16 Metri De Cit Celealta .citi Metri Avea Fiecare Bucata?
Un Tren Cu Lungimea L = 160 M Traversează Un Rîu Pe Un Pod Cu Lungimea L = 290 M. Cît Timp durează Mişcarea Trenului Pe Pod Cu Viteza Constantă V = 18 Km/h?