RO Study
👤
Corinacd
Corinacd
09-05-2020
Limba română
a fost răspuns
verbe care exprima starea?
Răspuns :
Benache24
Benache24
09-05-2020
Răspuns:
Uite verbele:
Explicație:
"a rade"
"a plange"
"a-i parea rau"
"a uri"
"a iubi"
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mama Şi Tata Câştigă Împreună 10 500 De Lei. După Ce Mama A Cheltuit 1 000 De lei, Iar Tata 1 500 De Lei, Mamei I-au Rămas 3/5 din Suma Rămasă Tatălui. Ce Sala
Hey!! Îmi Puteți Spune Va Rog Doua Trăsături Ale Personajelor Din Textul Prințul Fericit De Oscar Wilde. Ms. Va Rog Cât Mai Repede
Îmi Trebuie 6! Va Rog!
R: A Concursul ,,Ecoaventura”, Radu, Mihai Şi Mircea Au Colectat Fiecare Câte 10. Cate Peturi Au Colectat În Total?
DAU COROANA!!!! Rapid Va Roggg 4. Descoperă Cuvântul Scris, În Text, Cu Cratimă. Alcătuiește Cu El O Propoziție. Textul:
Bunicul Lui Marcel Are Atâţia Ani Câte Luni Are Marcel. Totodată, Marcel Este Cu 77 De Ani Mai Tânăr Decât Bunicul Său. Află Vârstele Lor. Dau Coroana !
Suma A Trei Numere Este 123. Unul Dintre Ele Este 3. Iar Al Doilea Este De 5 Ori Mai Mare Decât Al Treilea. Care Sunt Celelalte Două Numere? Plan De Rezolare:
Aria Triunghiului ABC In Care Sin A=1/2, Sin B = 1 Si BC=4 Cm Este:
Desenați Un Triunghi ABC , Medianele AM, BN, CP Și Notați Cu G Punctul De Intersecție A Medianelor
Biblioteca Şcolii Are 648 De Cărți De Autori Romani Și Cu 299 Mai Puține De Autori Străini. Au Fost Împrumutate Elevilor 259 De Cărți De Autori Romani Și 119