RO Study
👤
Marcu28
Marcu28
08-05-2020
Matematică
a fost răspuns
va rogg muuuuuultttt
Răspuns :
Matepentrutoti
Matepentrutoti
08-05-2020
.......................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transforma-ti Un Verb La Gerunziu(mancand De Exemplu) In Adjectiv Si Unul Din Adverb In Adjectiv
Pentru Vizitarea Planetariului S-au Vândut Două Cupoane A Câte 90 De Bilete . Sala Planetariului Are 20 De Rânduri A Câte 10 Locuri Pe Rând. Au Fost Ocupate Toa
Un Cvintetn Despre Mama.
Vreau Si Eu Sa Ma Ajute Cineva Cu Un Dialog Intre Doua Animale Sau Doua Păsări Asemanatoare Care Se Lauda Fiecare Cu Ce Are Mai Frumos
Crăciun ,fiecare Copil Dintr-o Grădiniță A Primit Cadou O Carte De 24 Lei Și O Ciocolată De 6 Lei .Costul Total Al Cadourilor A Fost 1500 Lei.Cîți Copii Erau
Ce Au In Comun Si Prin Ce Se Deosebesc (II) Etanul Si Etilena Din Punct De Vedere Al: A)compozitiei; b)structurii; c)naturii Legaturii Chimice; d)proprietatilor
Ajutațimă Colecția Corinei Numără 26 De Scoici,iar Colecția Liliei Numără De 3 Ori Mai Multe Scoici
Va Rog Sa Imi Faceti Ex Asta Repede Dau Coroanaa!
In Triunghiul ABC ,m Unghiului A =75 De Grade Si M Unghiului B = 60 De Grade.Daca AC =5 Radical Din 6 ,calculati Perimetrul Triunghiului
Poveste Fragmentul Acesta : Am Lasat Pe Adam Popescu Linistita Cu Scumpul Ei Maior Si Am Iesit. Mi-am Pus Sosonnii Si Paltonul Si Am Plecat. Cand Am Ajuns Acasa