👤
Aagache80
a fost răspuns

ALCATUIESTE DOUA ENUNTURI CU SENSURILE DIFERITE ALE CUVINTELOR .siret,sare,mana.coada

Răspuns :

Radu a fost siret si a copiat exercitiul de la colega sa.
I s-a desfacut un siret de la adidasul stang.

A pus prea multa sare in butoiul cu muraturi.
Iepurasul sare tantos pe campiile inverzite.

I-am intins o mana de ajutor si a fost foarte multumit.
Bunicul mana caii spre directia opusa drumului corect.

Am stat la coada pentru a- mi cumpara o gogoasa calda.
Veverita cu coada stufoasa era ieri in gradina bunicii.
 Eu cumpar un siret .                                                                                          Alessia cumpara un siret .                                                                                  Ana sare coarda .                                                                                              Bunica pune sare in mancare .                                                                            La o mana am cinci degete .                                                                              Roberta o mana sa faca o gresala .                                                                      Elena are o coada impletita .                                                                              Mama cumpara o coada de matura .                                                                    Sper ca te-am ajutat !                                                                                        Ca sa ma cunosti mai bine numele meu este Codau Alessia , sunt eleva in clasa a treia si am 9 ani .