RO Study
👤
Tonytoniuta
Tonytoniuta
08-05-2020
Fizică
a fost răspuns
Dau coroana! Am test!
Răspuns :
Djladybug064
Djladybug064
08-05-2020
Răspuns:
F +H -> O + HF
Explicație:
eu zic ca așa este .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Toate Adjectivele Din Text! DAU COROANĂ!
Cineva Să Mă Ajute. Cum Sa Pus Verbele A Scrie Și A Vorbi La Modul Indicativ,la Toate Timpurile Trecutului,persoana A 2-a,numărul Singular.
După Ce A Citit 228 De Pagini Dintr. O Carte, Carmen Constata Ca Numărul Paginilor Este Cu 124 Mai Mare Decât Al Celor Citite. Câte Pagini Are Cartea?
O Variabilă De Tip Char Ocupă În Memorie Opt Biţi. Aceşti Opt Biţi Pot Fi Împărţiţi În Două Zone De Câte Patru Biţi. În Fiecare Zonă De Câte Patru Biţi S-ar Put
Alcatuiti 10 Intrebari In Baza Textului Vrajitorul Din Oz
Scrieti Configuratiile Electronicesi Stabiliti Numarul Atomic Z In Urmatoarele Cazuri: a. Atomul Contine 5 E In Orbitalii 2p B. Atomul Caruia Ii Lipsesc 2 Elect
Notați Trei Caracteristici Ale Reflexelor Neconditionate Urgenttt
Elevii Claselor AIV A A Și AIV A B Au Participat La Un Concurs Obținând 400 De Puncte. Dacă Elevii Clasei AIV A B Au Obținut Un Punctaj De Trei Ori Mai Mare De
Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva?!E Pentru Maine!Stie Cineva Niste Adaptari Ale Berzei La Diferite Medii De Viata??????Dau Coroana!!!
Problema Clasa A Doua Alcatuiti Și Rezolvați O Problema Care Sa Se Rezolve Printr-o Operație De Scădere Și Una De Adunare