RO Study
👤
Denisjonason
Denisjonason
08-05-2020
Matematică
a fost răspuns
Ex.4,5. Vă rog. Dau coroana
Răspuns :
Bogdanbulban123
Bogdanbulban123
08-05-2020
m<KMP= 180-130=50grade
m<MPK=180-50-70=60grade
ex 4
x=3
y= -4
sper ca te-am ajutat ! coroana ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Curtea Școlii Se Joacă 47 De Copii, Băieți Și Fete. Dacă Băieții Sunt Cu 7 Mai Mulți Decât Fetele, Află Câte Fete Și Câți Băieți Se Joacă În Curte. Reprezen
Realizeaza Contragerea Atributelor Si Precizeaza Elementul De Relatie Am Cumparat Cartea Care Mi A Placut Hotararea Sa Joace Fotbal A Luat O Cu Parintii
1p. 1) Reprezentati, Pe Dreapta Îngroşată, Un Punct M Astfel Incat MA Pe MB Egal Cu 1 Pe 5--------A----------B--------.
O Patiserie A Vândut Intr-o Zi 123 De Pateuri, De Două Ori Mai Mulţi Covrigi Şi Cu 110 Mai Putine Gogoşi Decât Covrigi. Câte Produse A Vândut Patiseria? Dau Co
A. Precizaţi Funcţia Şi Cazul Pronumelor Demonstrative Subliniate. 1. Ceilalti Ne-au Asteptat Ca Sa Mergem Impreuna. 2. Bicicleta Este A Acestuia. 3. El S-a
Ce Inseamna Delta? La Fizica. Va Rog.
2. Transformă În Litri: A)30 Hl, B) 15 Dal, 40 KlTransforma In Mililitri:a) 15 Dl,b) 21l,c)613 Cl
Care Sunt Divizorii Lui 247?
Scrie-i Leului Un Bilet Prin Care Să Îl Informezi Că Broscuță Va Întârzia
1)Precizează Tema Celor Patru Extrase De Mai Sus. 2)Din Punctul Tău De Vedere,care Opinie Despre Opera Lui Creangă Este Mai Departe De Adevăr? Argumentează-ți O