RO Study
👤
Mitrancamelia
Mitrancamelia
07-05-2020
Matematică
a fost răspuns
Dauuu coroanaaaa va rog mult
Răspuns :
Valeria1864
Valeria1864
07-05-2020
Răspuns:
0.3045
82.500
7.5
415
BINE
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Propoziția : Am Luptat Contra Ta; Ce Funcție Sintactică Şi Valoare Morfologică Are Ta ???
Scrie In Opt Enunturi Un Eseu La Tema:Moldova Este Patria Mea. Respecta Conditiile: -descrie Tara In Care Locuiesti -argumenteaza Cu Un Exemplu Din Literatura(N
Din Seria Urmatoare De Litere Gasiti-mi Si Mie Va Rog 4 Adjective In Engleza:abcolourfueilovelyktiaryffulfampwxzfriendlystv
Rezolvati Prin Metoda Reducerii: [tex] \left \{ {{ \frac{x+y}{3}+x=15 } \atop {y- \frac{y-3}{5}=6 }} \right. [/tex]
Triunghiul ABC Are AB=3, AC=4 Şi BC=5 . Să Se Calculeze Lungimea Înălţimii Duse Din Vârful A.
COSTEL AVEA O SUMA DE BANI.CU 4/6 DIN SUMA PE CARE O ARE CUMPARE O MINGE.BUNICA II MAI DA 6 LEI.CU 2/3 DIN NOUA SUMA CUMPARA O CARTE SI II MAI RAMAN 8 LEI.CATI
Hey Cine Mă Poate Ajuta Cu Niște Imagini Care Să Reflecte Aceste Versuri : Sub Ierbi Și-n Frunză Rară, Sub Meri Și Sub Aluni, Copile, E O Țară De Buni Și De Str
În Care Oraș Din Brazilia Se Desfășoară Carnavalul Dansului Samba? Explică De La Ce Provine Denumirea Acestui Oraș.
Suma A Doua Nr Este 203. Afla Nr Stiin Ca Ca Unul Este 3 Supra 4 Din Celalalt. Reprezinta Grafic Rezolvareeeeeeaaaaaaa
Va Implor Fiti Oameni Ajutatima Datimi Idei Cum Sa Fac O Emblema La Un Concurs De Informatica Infara De Calculator Dau Coroana Va Rog Cit Mai Originale