RO Study
👤
Alinhuy
Alinhuy
07-05-2020
Franceza
a fost răspuns
va rooog am nevoie!!
Răspuns :
Аноним
Аноним
07-05-2020
Răspuns:
1-4-5
2-3--3
3-1-2
4-5-1
5-2-4
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Mi Scoateți O Figură De Stil Din TextDau Si Coroana
Număr Par Format Din Doua Cifre Egale Mai Mare Decât 60 Este ?
3.Un Lac Glaciar Format De Gheţarii Cuaternari Este: a) Onega; B) Rîbinsk; C) Geneva; D) Bolsena.
Elaborati Un Program Care Citeste La Tastatura O Secventa De Caractere Si Afiseaza Pe Ecran:a)numarul Cifrelor Pare;b)numarul Cifrelor Impare.Caracterele Introd
Fie ABCA'B'C' O Prismă Triunghiulară Regulată Cu Latura Bazei AB = 18 Cm Şi InálțimeaAX = 9 Cm. Calculati:a) Aria Laterală Şi Volumul Prismei;b) Distanta De La
6. Alcătuiește Un Enunţ În Care Substantivul „mlădiță” Să Îndeplinească Functia Sintactică Denume Predicativ Și Un Enunţ În Care Verbul „a Zámbi” Să Îndeplineas
Cine.ma Ajuta Și Pe Mine La Exercițiu 3
Un Trapez Isoscel ABCD Are Unghiul D = 135 Grade , AD 4 Radical Din 2 Si Baza Mica CD = 4 Cm a)Aratati Ca Lungimea Bazei Mari Este AB = 12 Cm b Daca {O} = AC In
5. Doi Copii Au Cumpărat Jeleuri De 26 Lei. Pentru A Plăti Dulciurile, Primul A Dat Toţibanii Pe Care Îi Avea, Iar Al Doilea A Dat Trei Cincimi Din Banii Săi. D
Dar Ce Spun Eu De OameniLira Lui Măiastră Ii Fermeca Pe TotiCintecul Sau Era Atita De Frumos, Ca Oamenii Ascultindu-l Isi Uitau Intristarea,cindfiarele Padurii