👤
Camelita
a fost răspuns

Compunere prietenul meu de mai multe randuri

Răspuns :

Prietenul meu
 prietenul meu se numeste ..... eu admir pentru ca,,...... el este ca o familie pentru mine .. are ochi.. parul... ii place,,,, e frumos.... suntem tot timpul impreuna si imi place foarte mult de ea ca prietena/prieten el/ea este foarte importent pentru mine in viata asta
.......
                                          Prietenul meu
    Eu am o prietena cea mai buna , se numeste Teodora , dar eu ii spun Teo . Ne intelem foarte bine.
    Noi ne-ma cunoscut in prima zi de scoala  si ne-am imprietenit foarte repede pentru ca am stat in aceeasi banca .Nu ne-a luat mult timp, ca vorbeamde zici ca ne cunosteam de 5 ani.
     Anii au trecut , iar noi suntem din ce in ce mai ocupate cu temele de la scoala asa ca nu ne mai vedem , dar vornit la telefon si pe un joc . Altii care n-ar fi fost prieteni adevarati probabil ca nici nu ii isi mai stiau numele unu' altuia , dar noi spunem mereu " Prietene pe viata " , ceeea ce ne uneste . Noi ne-am ajutat si la bine si loa greu .
     O iubesc ca pe o sora  si ea la fel pe mine !!!! Asa ar trebui sa fie unj prieten !!