RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-05-2020
Geografie
a fost răspuns
Congo•••estuar sau delta?
Răspuns :
Leruaeli
Leruaeli
06-05-2020
Răspuns:
Explicație:
Varsare prin Estuar -in Oceanul Atlantic
Succes !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ar Trb Sa Dea -1/2 Da Nu Mi Daam Facut Ecuația Dreptei 4x+y-10=0unde E Greșit???
Fiica Cea Mica A Imparatului A Plecat De-acasa In Luna Mai, Pe Data De 15,si S-a Intors Pe 18 August A)cate Zile A Fost Plecata Printesa? B)cate Duminici Au Fos
Fie Mulţimea A = {5; 6; 7}. Determinați Mulțimea B Ştiind Că A B = {1; 3; 5; 6; 7) Şi B Are Trei Elemente. Rezolvare:
Ma Puteti Ajuta?-2+9×(-1)
Despre N-alcanul A Care Da Reactia De Cracare Indicata Mai Jos Se Cunoaste Ca Raportul Dintre Masa Relativa A Atomilor De Carbon Si Masa Relativa A Atomilor De
5. Aflati Toate Numerele De Forma Abc , Care Impartite La Bc Dau Catul 5 Si Restul 6xc
7.Alege Şi Transcrie Corect. A) Cărțile Care/pe Care Le-ai Citit Ţi-au Plăcut Foarte Mult. B) Medicul Care/pe Care L-a Operat Pe Bunicul E Foarte Priceput. C) T
Model:pădure-îMPădurit. Balsam-? Parfum-?
10 Subliniază Interjecţiile Din Textul De Mai Jos.„Să N-ai Ce Povesti Acasă, Ceva Fioros Şi Năprasnic, Asta E Groaznic! Ura, Suntem Salvați!Iată Corabia De Pira
9. Fie ABC Un Triunghi Oarecare, In Care AM Perpendicular Pe BC, M Apartine Pe (BC), CN Perpendicular Pe AB, N Apartine Pe (AB), AM Intersectat Cu CN={H}, Iar M