RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-05-2020
Limba română
a fost răspuns
Date despre autor (Nichita Stanescu).
Răspuns :
Stefaniaaa85
Stefaniaaa85
06-05-2020
Nichita Stănescu, numele la naştere Nichita Hristea Stănescu, (n. 31 martie 1933, Ploieşti, judeţul Prahova — d. 13 decembrie, Bucureşti, 1983) a fost un poet, scriitor şi eseist român, ales post-mortem membru al Academiei Române.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Scrie Câteva Acțiuni, Din Text, Făcute De Personajele Date.Morcoveață - Dârdâie În Întuneric,Felix -Ernestina-Mama-Găini -___________________7. Prezintă O Si
Ajutor La Exercițiul 7
5. Completează: 237 + 18 - 175 + 640 +657 - 137 - 367 -472 +631 O +354 O - 343 640
Regimul De Scurgere Al Râului Nistru Și Al Râului Prut?Cursul Râului Prut; Superior, Mijlociu Și Inferior, De Unde Încep Și Unde Se TerminăMulțumesc Anticipat
12. Patrulaterul ABCD Este Înscris într-un Cerc De Centru O Şi Are Diagonalele perpendiculare. Dacă {P} = AC BD, Arătaţi Că Vectorii PA+PB+PC+ PD=2PO.
5/ Ce Personaj Simpatizezi? De Ce? Scrie Cel Putin 3 Motive
Bună !Îmi Poate Da Cineva Niste Idei De Muzică De La Blackpink,dar Vreau Sa Fie Faine!Mulțumesc Anticipat!
Sa Se Studieze Bijectivitatea Funcției F Definit Pe R Cu Valori În R[tex] F(x) = {x}^{3 } + 2[/tex]Și Sa Se Determine Inversa Acesteia.
Creaza Un Dialog Despre Cartea Printesa Lupilor. Dau Coroana . Va Rogg Urgentt!!!
Salut! Am Nevoie Urgenta De Rezolvarea Exercițiului 13 , Doar Punctele C Și D . Care Îmi Da Rezolvarea Completa, Primește 100 De Puncte +coroana ! Mulțumesc !