RO Study
👤
Panacristina888
Panacristina888
06-05-2020
Fizică
a fost răspuns
calcul:20°C=K
ajutati ma va rog
Răspuns :
Didy012
Didy012
06-05-2020
Răspuns:
t(K)=t(C)+273,15
t(K)=20+273,15
t(K)=293,15 K
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Este Adevarat Ca Daca In Derivata A Doua Pentru A Demonstra Ca O Functie Este Convexa Sau Concava, Atunci Cand Intalnim Ocazia De A Reduce Termenii Prin Factor
1. Scrie Câte Zile Pot Fi În:a) Trei Luni Consecutive;b) Trei Ani Consecutivi.găsește Câte Două Variane
Adevărat Sau Fals? 1.Aerostatele Sunt Anvelope Ușoare, Umplute Cu Un Gaz Mai Greu Decât Aerul.2.Presiunea Atmosferică Este Datorată Greutății Aerului Atmosferic
Buna ! Am Facut Problema #2876 De Pe Pbinfo Si Nu Stiu Dc Nu Imi Functioneaza . Mai Jos Este Variata Mea. #include #include using Namespace Std; ifstream In(
Calculeaza Aria Dreptunghiului Cu Perimetrul De 12.6 M, Care Are Lungimea Dublul Latimii
Determinați Numerele Nenule A B C Invers Proporționale Cu 5,6 Si 10 Stiind Ca25 De Puncte... Acord Coroana La Cel Mai Bun Răspuns
Problemă. Dacă Cunoastem Cu Cât Este Egal A+B Si B+Curmatoarea ExpresieA + B = 3 Și B+C= 152 A + 10 B+ 8c =vrgg Fff Repede
În Cămară Sunt 46 De Borcane Cu Gem Și Cudulceață. Află Câte Borcane Sunt De Fiecarefel, Știind Că Cele Cu Gem Sunt Cu 10 Maimulte.
2 Tipuri De Religii Din Orientul Antic !? 2 Conducatori Celebre Din Orientul Antic !? pls Repede
Sfertul Numarului 4,72 Este