RO Study
👤
Stefanpuscasu747
Stefanpuscasu747
06-05-2020
Fizică
a fost răspuns
Ce înseamnă steluța aia?
Răspuns :
ANX2007
ANX2007
06-05-2020
Răspuns:
Explicație:cu steluțele marchezi răspunsul în funcție de cât te-a ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Trapezul ABCD Cu AB Ll CD Este Inscris Intrun Cerc De Raza 17, AB Diametru Cercului ,inaltimea Egala 15.Care Este Aria Trapezului
INLOCUITI SUBIECTELE DIN PRIMELE TREI PROPROZITII PRIN CATE UN PRONUME PERSONAL POTRIVIT: INTR-O VARA AM FOST INVITATA SA-MI PETREC CAT
Cine Stie Cum Se Numesc Caietele De Teste Sau Care Sunt Ele ,la Biologie Clasa 7-a Varianta A,si B . Cine Ma Ajuta. Sau Daca Cinea Il Are Sa Imi Trimita Poze
Intr-un Rezervor Era O Cantitate De Benzina.se Mai Toarna In Rezervor Inca Jumatate Din Cat Era,apio Inca 300 L.acum In Rezervor Se Afla O Cantitate De Doua Ori
Intr-o Clasa Sunt 27 De Elevi.Numarul Baietilor Din Clasa Reprezinta 80% Din Numarul Fetelor. Determinati Numarul Baietilor Din Acea Clasa. URGENT
Exprimati-va Opinia Despre Comportamentul Lui Nica Din Amintiri Din Copilarie.
Completati: a.7km=......m b.10dam=.......m c.12hm=......dm d.6dm=......mm e.10km=........dam f.14m=........dm g.7dam=.......cm h.5cm=.......mm i.3hm=.......mm V
Pentru A Si Dota Bucataria Ioana A Cumparat Un Aragaz De 140 Kg Un Frigider Care Cantareste 220 Kg Si Un Cuptor Cu Microunde Care Cantareste 14 Kg Cate Kg Canta
Intr=un Vas De 1l Se Toarna 30cl De Sirop Concentratsi Se Completeaza Cu Apa. Ce Cantitate De Apa Se Adauga?
Alegeti Varianta Corecta: Altadata\Alta Data Era Frumos. Astavara\Asta-vara Am Fost La Mare. Faptul Este Bine Inteles\bineinteles De Toti. De O Parte\Deoparte S