RO Study
👤
Weebooo
Weebooo
05-05-2020
Religie
a fost răspuns
Cum se numeau succesorii profetului Mahomed?
Răspuns :
MihaiCio
MihaiCio
08-05-2020
Fiii: al-Qasim, `Abd-Allah, Ibrahim
Fiicele: Zainab, Ruqayyah, Umm Kulthoom, Fatimah Zahra
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizati Adjectivele Din Textele De Mai Jos Indicand Și Funcția Lor Sintactica: ,, Privesc Orasul--- #furnicar ----Cu Oamenii #mulți Și Muri #bizari, Pe Strad
Ma Gandesc La Un Număr. Îl Adun Cu 111 ,scad 29,iar Rezultatul Il Înmulțesc Cu 2.Obțin 64.La Ce Număr M-am Gândit?
Daca Aria Totala A Unui Paralelipied Este 180 Cm Patrati,iar Aria Laterala Este Egala Cu 120 Cm Patrati,atunici Aria Bazei Este Egala Cu... URGENT!! VA MULTUMES
Formulați Câte Un Exercițiu De Calcul Sau Expresie Numerică Al Cărui Rezultat Să Fie -3 Și Care Să Conțină: a) O Adunare b) O Scădere c) O Adunare Și O Scădere
La Un Magazin S-au Adus 27 De Caiete Matematica, Caiete Dictando De Trei Ori Mai Putin, Iar Blocuri De Desen Cu 7 Mai Putin Decat Cele De Dictando .Cate Caiete
Fie A Si B Doua Numere Reale Pozitive, Astfel Incat √a-√b=√7. Aflați Diferența Dintre Media Aritmetică Și Media Geometrică A Numerelor A Și B
SAU COROANA! Calculati Aria Totala Si Volumul La O Prisma Hexagonala A) Latura Bazei=4cm,inaltimea=10cm ;b)latura Bazei=2radical3 Cm,inaltimea=4radical5
You Go To The ....... When You Arent Well. Ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Intr O Cutie Sunt 36 De Bomboane.cate Bomboane Trebuiesc Luate Incat In Cutie Sa Ramana O Treime
Am Si Eu O Intrebare Ce Este Violenta,??