RO Study
👤
I0nizare
I0nizare
05-05-2020
Chimie
a fost răspuns
valenta metalului din Zn(OH)2
Răspuns :
Madalina382
Madalina382
05-05-2020
Răspuns:
Dacă nu greșesc, are valența 2.
Succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Figura Alăturată [A1 A2] Congruent Cu [A2 A3], Iar Dreptele D1, D2 Și D3 Sunt Paralele. Arătați Că B2 Este Mijlocul Segmentului [B1 B3], Ajutor Pls
Din Exerciţii: 6. Identificați Numeralele Cu Valoare Substantivală Din Textul De Mai Jos: „Ieri La Ora Şase S-a Copt O Cireasă. Azi-noapte La Trei, A Venit Pe L
Reprezintă Fracțiile Pe Segmentele De Dreaptă Apoi Compară Fracțiile Și Scrie Semnul Corespunzător
Acționează! Alege O Ilustratǎ/fotografie Cu Imaginea Unei Păduri. Realizează Un Text Pe Tema: „Pădure, Sora Mea, La Tine Vin". (Nicolae Labiş)
3 Fill In: Shine, Face, Reach, Affect, Preserve, Damage. Write In Your Notebook. 1. The Black Rhino And Sumatran Elephant Are Both Endangered Species Which... E
1 Se Consideră Un Trunchi De Con Circular Drept Care Are Ca Baze Discurile D(O_{1}, R_{1}) Și D(O_{2}, R_{2}) . Se Știe Că R_{1} = 2cm O_{1}*O_{2} = 4cm Iar Vol
Factorii Abiotici Nu Au Valori Constante, Acestea Fiind Variabile În Funcție De Anotimp, Alternanța Zi-noapte, Unele Calamități Etc. În Raport Cu Modificarea Lo
Ajutați-mă Vă Rog Frumos! (Sunt În Clasa A III-a)
Va Rog Urgent! Dau Coroană
Îmi Puteți Face Un Text Cu 10-12 Rânduri Cu Titlul *În Fabrica De Ciocolată*?vă Rog Cât Mai Repede!