RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-03-2015
Matematică
a fost răspuns
ajutatima ,multumesc!
Răspuns :
Miladydanceclub
Miladydanceclub
13-03-2015
.........................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Știe Ca 8 Creioane Și Și 5 Pixuri Costa 41 Lei, Iar 2 Creioane Și 4 Pixuri Costa 24 De Lei. Călcați Prețul Unui Creion Și Al Unui Pix. Va Rog Ajutați-mă
Se Dă ΔMNP Isoscel, MN=MP Și Măsura Unghiului NMP Egală Cu 36°. Punctul T∈MP, Astfel Încât NT Este Bisectoarea Unghiului MNP.a) Demnostrați Că Triunghiul TMN Es
Împărțind Suma Primelor Zece Numere Naturale Pare La Suma Primelor Zece Numere Naturale Am Nevoie De Ajutor Va Rog Sa Mă Ajutați
• De Ce Spune Legenda Că Lupii Au Început Să Fie Vânaţi În Vremea Dacilor? Va Rog Frumos❤️
Cu Cine S A Împrietenit Cu Micul Print
7. Completează Căsutele De Mai Jos Cu Numere, Astfel Incat Produsul Numerelor Din Oricare Trei Căsuțe Alaturate Să Fie 30.Repede!!!!!
Alcătuiți, Cu Ajutorul Cuvintelor Din Desen, Propoziții După Următoarele Scheme:substantiv + Adjectiv + Verb.pronume + Verb + Substantiv + Adjectivthun Cántse P
In Ce Ocean Avem Cele Mai Inalte Miscari De Flux Si Reflux De Pe Glob?
Va Rog Sa Imi Scrieți Si Mie Despre Cartea Cei 3 Mușchetari (sa Faceti Un Rezumat Lung ) Dau Coroana
Ana A Parcurs În Prima Zi 3/10 Din Drum. A Doua Zi 0,8 Din Rest Și În A Treia Zi 2.53 ,km.care A Fost Drumul