RO Study
👤
Rosusarah3
Rosusarah3
05-05-2020
Biologie
a fost răspuns
lanturi trofice din Gospodarie si Ferma.
Răspuns :
Danielavlad640
Danielavlad640
05-05-2020
Răspuns:
Asta am avut si eu ca tema, raspunsul este în poză!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prin Aditia De Acid Bromhidric La O Alchena A Se Obtine Un Compus Cu 52,98% Brom.Prin Oxidarea Alchenei A Cu O Solutie De Bicromat De Potasiu In Mediu Acid Se F
1. Aflaţi Perimetrul Dreptunghiului Care Are L=12 Dm Şi L=3 Pe 4 Din L. 2. Aflaţi Capacitatea În Litrii A Unui Vas În Formă De Cub Cu Muchia De 0,5 M. Vă Rog Fr
Gaseste Cat Mai Multe Cuvinte Compuse Cu Urmatoarele Elemente De Compunere: pan- -fobie mega- -cid mono- -log -teca hidro- demo- -fil Cat De Repede Se Poate Va
Alcatuieste Doua Enunturi In Care Prepozitia "asupra" Sa Ceara Doua Cazuri Diferite Si Precizeaza-le. DAU COROANA!!!
Text > O Aventura La Care Sa Participe Pendula O Pisica Si Doi Copii
Suma A 3 Nr. Este 69.Afla Numerele Stiind Ca Primul Este Cu 4 Mai Mare Decat Al Doilea,iar Al Doilea Este Cu 5 Mai Mic Decat Al Treilea.
Media Aritmetica A Trei Numere Este Egala Cu 2,4 .daca Media Aritmetica A Primelor Doua Este Egala Cu 3.15 Iar Primul Numar Este Dublul Celui Deal Doilea Aflati
Nr Merilor Dintr O Livada Reprezinta 1000:10,cel Al Perilor 20x10, Iar Cel Al Prunilor 1000:10+20x10 . Cati Pomi Sunt In Livada ?
Completati: Daca Mediana Unui Triunghi Are Lungimea Egala Cu Jumatate Din Lungimea Laturii Corespunzatoare Este......... Completati: Teorema 30-60-90 Va Rog
Redacteaza O Compunere Cu Titlul: "Vacanta Mare, Zana Mea Cea Buna". Compunerea Sa Fie De 20 De Randuri