RO Study
👤
Anda99
Anda99
13-03-2015
Limba română
a fost răspuns
Cum demonstrez ca un text este o parodie?
Răspuns :
Ste
Ste
13-03-2015
Oralitatea stilului,vorbirea cotidiana,rapida au drept consecinta
atitudinea ironica
de parodie
. Personajul principal ,
Nora,
viseaza sa descifreze misterul iubirii
dar activitatile ei casnice sunt cele obisnuite.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Dau Coranita !!!!!!!!!!! Interereseaza-te Si Afla Mai Multe : Care Este Cel Mai Lung Anotimp cand Incepe Oficial Iarna care E Numele Popular Al Lun
Unacvariu Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile L=4 Dm L=20 Cm Si H=0,3m Se Tparna Apa In Acvariu Pana La Jumatatea Inaltimii.Cati Litri De A
Dati Exemple De Plante Inrudite Cu Varza.
DAU COROANA !!! Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Cu O Compunere Despre Proverbul "Lacomia Strica Omenia"
Traducetimi Si Mie Astea In Franceza: -Colin Mi-a Cerut Numarul Tau De Telefon; I L-am Dat. -Casetele Acestea, Mi Le Imprumuti? -Noua Sa Adresa, Ea Ne-a Timis-o
Imi Poate Da Cineva Caracteristicile Nuvelei?
Ma Puteti Ajuta Sa Alcatuiesc Propozitii Despre Cristea Busuioc In Care Sa Folositi Ortogramele Nu-l Nu-i N-o Ce-l?
Formeaza Prin Derivare Adverb De Mod De La Urmatorele Cuvinte : Chior , Roman , Moarte , Piept Batran , A (se) Târî Subliniaza Adverbul Din Urmatoarele Perechi
La Un Camin De Copii S-au Adus Intr-o Zi O Cantitate De Lapte.Dimineata S-a Consumat Jumatate Din Cant.adusa Si Inca 5l Iar Seara Restul De 750dl.Cati L De Lapt
Traduceţi In Franceza Colin Mi-a Cerut Numarul Tau De Telefon; I L-am Dat. Casetele Acestea, Mi Le Imprumuti? Noua Sa Adresa, Ea Ne-a Trimis-o Deja. Situatia, L