RO Study
👤
Lusiasia
Lusiasia
04-05-2020
Germana
a fost răspuns
dau coroană va rooog ajutatațima toată pagina
Răspuns :
Ghermancristina33
Ghermancristina33
04-05-2020
Sper că te ajută, am muncit! la ultimul verb nu știu de asta nu l-am pus
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Sugereaza folosiria Pronumele Personal In Cazul Dativ Forma Neaccentuata³
Baltagul Pe Momentele Subiectului . NU VREAU DE PE NET VA ROG .
Cum Se Rezolva Urmatoarea Problema: Suma A Doua Nr Este 420 ,iar Unul Este De 2 Ori Mai Mare Decat Celalalt.afla Numerele
Din dublul Unui Numar S-a Scazut 20.rezultatul a Fost Impartit La 30 ,iar Noul Rezultat S-a Adaugat 13.Impartindu-l pe 75 la Ultimul Rezultat , Se Obtine Catul
Suma A Trei Numere Naturale Este 128.Primul Numar Este O treime Din Al Treilea Numar Si O Patrime Din Al Doilea Numar.Afla Numerele.
O Minge Cu Masa M=300g Cade De La Inaltimea H=3m.a)Ce Valoare Are Energia Cinetica Respectiv Energia Potentiala In Momentul Ciocniri Cu Solul.b)Sa Se Afle Vitez
Imi Spuneti 3 Propozitii Cu Cuvintele:petala,hartie,campie ( Sa Fie In Cazul Genitiv)?please, E Urgent!
In Triunghiul ABC,M Este Mijlocul Laturii AC.aratati Ca Distantele De La A Si C La Dreapta BM Sunt Egale.
Vreau 6 Propozitii Cu Verbul To Sing Si 6 Cu Verbul To Eat !!! La Timpul Present Progressive. Repede Va Roog!!!!!
Se Da X Apartinand Intervalului [tex]( \frac{3 \pi }{2} Si \pi )[/tex] Astfel Incat :1) Tg X=[tex]- \frac{1}{2} [/tex] .Sa Se Calculeze Sin X , Cos X ,ctg X2)