RO Study
👤
Adriastefan27
Adriastefan27
04-05-2020
Matematică
a fost răspuns
2[la puterea 3x+1]=8
va rog
Răspuns :
Andra200130
Andra200130
05-05-2020
Succes ! sper ca te.am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Calculati:a) (+ 5) + (+ 2) = ;b) (-7) + (-3) = ;c)(-8) + (+ 4) = ;d) (+9) + (-1)=;e)(+4 ) + (+ 8) = :f)(-5) + (-7)=;g) (-3) + (+ 6) = :h)(-5) + (- 2) =Dau Co
Deci Eu Azi Dau Test La Chimie , Si Ne Da Sa Aflam Moli Si Dastea.Ca Sa Aflu Moli Am Nevoie Sa Stiu Masa Atomic , Dar Cum Sa Stiu Eu Masa Atomica Daca Nu Ma Uit
De Acasa Pana La Biblioteca Daria Parcurge 582 De Metri.dupa Ce A Parcurs O Treime Din Distanta Se Intoarce Pt Umbrela.cati Km A Parcurs Daria De La Biblioteca
Completează,în Scris,enunțurile Cu Formă Corectă A Adjectivelor Pronominale Demonstrative De Indentitate Si De Depărtare: 1) ....... Primăvară Mă Încântă Cu ..
Media Aritmetica A Doua Numere Este 14 Iar Unul Dintre Nr Este 10.Celalalt Nr Este Egal Cu...
3)scrie Numărul 36 Ca:a) Produs De Doua Numere Naturale:b)suma De Doua Numere Naturale:c)suma De 3 Numere Naturale4) Fiecare Din 7 Pitici A Sădit Cate 4 Brazi.c
Dau COROANĂ!!!!!!!!!!!
Correct The Sentences.1 Beth Have Never Done A Sponsored Swim.2 My Brother's Meet Lots Of Famous People.3 Have You Been Raised Money For Charity Lately?4 I Has
Desparte Frazele Si Scrie Tipul Subordonatelor:1)Ti- A Fost Dat Sa Ai Un Destin Maret Si Sa Ajungi Ceea Ce Nici Nu Visai. 2)Mama Se Gandea Ce Sa Cumpere Cadou P
Înlocuiește Substantivele Povestea Și Ochelarii În Pronumele Personale