RO Study
👤
Tabaransveta1
Tabaransveta1
04-05-2020
Engleza
a fost răspuns
Ex 6 pag79 limba engleză
Răspuns :
Ioanasalomia1135
Ioanasalomia1135
04-05-2020
Răspuns:Poza, mai multe detalii
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Într-o Urnă Sunt 7 Bile Albe Si 3 Bile Albastre.Se Extrage O Bilă.Probabilitatea Ca Bila Extrasă Să Fie Albastră Este Egală Cu...
Am Ca Tema Acest Exercitiu Si Nu Il Stiu Pentru Ca Nu Am Fost La Ore Ma Puteti Ajuta?????:ALCATUITI PROPOZITII IN CARE PREPOZITIILE:DESPRE,DINTRE,DINSPRE,INSPE
"Subliniati Adverbele Din Urmatoarele Texte : "lasandu-l Acolo Pe Camp Intre Flori Isi Cauta De Drum." , " Ca De M-ai Injunghiat Hoteste , Mi-ai Fugit Si Misele
Sa Se Calculeza Suma A+b Stiind Ca Sin(a+b+[tex] \frac{ \pi }{6} [/tex] )=-[tex] \frac{1}{2} [/tex] Si Sin(a+b-[tex] \frac{ \pi }{6} [/tex] )=[tex] \frac{1}{2}
Heeii Sunt In Clasa A VII-a Si As Vrea Sa Ma Ajutati Cu Ceva. La Excercitiul Urmator: Indicati Culorile Prin Care Se Realizeaza Antiteza Dintre Tinerete Si Batr
Va Rog Ajutatima Am Mare nevoie /scrietimi Va Rog O Descriere A Unui Collt De Natura Plizzzzzz.....,urgenttt
Daca In Vecinatatea Unei Busole Se Afla Un Magnet , Va Indica Ea Corect Directia Nord Sud? Dar Daca Se Afla Un Corp De Fier?...doresc Sa Se Rasunda Cu Da Sau Nn
Determinati Concentratia Molara A solutiilor Care Contin: 196 G De H2SO4 In 200 Grame Solutie cu P=1,84 G/cm3
Analizati Numeralele Din Textul Urmator: ,,Si Scurta Vorba,unde Erau Trei, Eu Eram Al Patrulea.
Vreau Un Dialog Cu 2 Adverbe Interogative Si 2 Adverbe Nehotarate