RO Study
👤
Evelinmariamagda
Evelinmariamagda
04-05-2020
Engleza
a fost răspuns
Va rog mult , dau coroana ❤
Răspuns :
EdySirbulescu
EdySirbulescu
04-05-2020
Răspuns:
Trebuie sa fie si un text. Dupa aceea te pot ajuta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
10. Construieste Enunturi În Care Să Utilizezi:a) Un Pronume Posesiv De Persoana A II-a, Mai Multi Poseson, Un Obiect Posedat, In Cazul Nominativ, Cu Functiab)
În Grupe De Cate Patru Discutati Despre Ce Am Putea Face Pentru A Opri Imbolnavirea Mediului
4. În Figura Alăturată Patrulaterul ABCD Reprezintă Schița Unui Zmeu. Dacă AB=AC=AD,m(BAC)= 40° Și M(CAD)= 50°, Atunci Măsura Unghiului BCD Este:a) 90°b) 135°c)
68 In Ultima Săptămână A Anului Am Rezolvat 131 De Probleme Şi Exercitii. Duminica N-am Rezolvat Nicio Problemă, Pentru Că A Fost Crăciunul. Sâmbăta Am Rezolvat
Astăzi Evaluare La Matematica In Clasa A II-a 1. Efectuati Calculele, Puneti Semnele De Relatie Corespunza toare, Scrieti Intre Paranteze Cu Cât 6x8 5x9-27 (..
3. Scrie Cate Un Cuvânt Cu Inteles Asemănător Pentru Fiecare Cuvânt Dat:potecă,darnic,elev,voios,glas.
6Transforma In Exerciţii Cu Paranteze Şi Rezolvă:Model: 3 X 7 + 4 X 7 + 2 7 = (3 + 4 + 2) X 7 = 9 X 7 = 63• 2 X 9 + 3x 9 + 1 X 9 =• 6 X 3 + 6 X 5 + 6 X 2 =4x10
Analiza Verbelor "să Pleci" Şi "spun".
Repete Varog Este Urgent!!!!!!!! compara Fractiile 7/8 Si 5/6 Aducandule La Un Numitor Comun
Află Valorile Lui A: 4<a:8<8