RO Study
👤
Maria973837
Maria973837
04-05-2020
Informatică
a fost răspuns
Ajutor vă rog plzzzz
Răspuns :
Lauramihai00
Lauramihai00
04-05-2020
Salvare (cand salvezi ceva)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca A= 1+2¹+2²+2³+........+2⁵⁹ Atunci Aratati Ca Numarul А+1 Este Si Patrat Perfect Si Cub Perfect
1.Aflati Numerele Naturale Care Impartite La 9 Dau Catul Si Restul Doua Numere Naturale Consecutive (catul Mai Mic Decat Restul). 2.a.Aflati Cel Mai Mic Numar D
Se Dau Expresile. A+c+b+d=100,a=b Si C=d. Scrie 5 Variante Posibile Clasa 1 Cine Ma Ajuta Va Rog
X-3asupra Luix+3-x+3asupra Lui3-x+12xasupra Luix La Patrat-9
Helpp , 5. În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele A(2,3) , B(−2,1) Şi C(−2,5). Determinaţi lungimea Vectorului AM, Știind Că M Este Mijlocul Segmentulu
Dau Coronitza!!! Va Rog Mult..!Care Sunt Sentimentele Poetului Care Se Desprind Din Poezia Floare Albastra De M.Eminescu?
Helpp , 5. În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele A(2,3) , B(−2,1) Şi C(−2,5). Determinaţi lungimea Vectorului AM, Știind Că M Este Mijlocul Segmentulu
Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartit Pe Rand La 24, 48 Si 40 Da De Fiecare Data Restul 17 Si Caturi Nenule
324 Nr Rotunjit La Sute
Heii! :) Am Nevoie, URGEENT, De Rezumatul La "Glasul Iubirii" De Liviu Rebreanu! Nu Am Cartea, Şi Biblioteca E Închisă. AJUTAȚI-MĂ, VĂ ROG!!