RO Study
👤
Logocorny
Logocorny
12-03-2015
Studii sociale
a fost răspuns
fauna si flora in munti
Răspuns :
DianaTomlinson
DianaTomlinson
17-03-2015
mistret, iepure,lup,vulpe,urs,caprioara,veverita,cocosul de munte,acvila de munte, capra neagra.
floarea de colt, iarba rosioara, mierea ursului
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Folosind Cifrele 0, 1, 5, 6 Şi 9 Se Formează Numere De Trei Cifre Distincte. Scrieți Numerele Care Verifică Proprietățileindicate:a) Sunt Divizibile Cu 5, Da
9:(a+b)= 0,b+a,2-0,2
Descoperă Sensul Fiecărui Cuvant!a Ochi = A Ţinti(Eu Am Och Căprui.• Vânătorul Ochi Prada* Am Călcat Într-un Ochi De Apă.Mama Pregăteşte Un Ou Ochi La Micul Dej
Realizaza Un Mesaji -felicitare In Care Iti Arati Recunostita Pentru Cineva Care Te-a Ajutat (10-15 RANDURI ) VA ROG
Va Rog Urgent Am Nevoie
Scrie Un Eseu, De 600-900 De Cuvinte, Despre Tema Si Viziunea Despre Lume Reflectate În PoeziaFloare Albastra De Mihai Eminescu. Ai In Vedere Următoarele Repere
Plssss Ajutați Ma Plssss Va Rogggg Repede Plsss
Cum Se Scrie La Plural
2. Fie AD Înălțimea Corespunzătoare Ipotenuzei Triunghiului DreptunghicABC, Din Figura Alăturată. Diferenta Dintre Măsurile Unghiurilor BAD ȘiACB Este:
3 Siliciul Este Al Doilea Element Ca Răspândire Pe Pământ, După Oxigen.Masa Sa Reprezintă 27,5% Din Masa Scoarţei Terestre. Deşi Este Foarterăspândit În Natură,