RO Study
👤
Alexapreda77
Alexapreda77
03-05-2020
Limba română
a fost răspuns
Exercițiul 5 vă rog
Răspuns :
Gantoleabinaca0
Gantoleabinaca0
03-05-2020
Nu e nicio poza :().
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Enunturi Cu Urmatoarele Cuvinte : Cu Minte , Cuminte , De Vreme , Devreme , Nu Mai , Numai , Alt Fel , Altfel.
Indica Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica A Cuvintelor: Razlet Din Ostirea Batuta batuta= E Noapte-n Vazduhuri;si Ruga noapte= Vai , Murgule,jalea Ma C
Precizeaza Mijloacele Interne De Imbogatire A Vocabularului Prin Care S-au Format Cuvintele : dogoritoare,aspru,dincolo. Ajutor!!!
Sa Se Calculeze Ca Probabilitatea Ca Alegand Un Nr. De Trei Cifre Format Din 1, 2, 3, Acesta Sa Se Divida Cu 3.
Explica Prin Ce Se Deosebeste Apa Potabila De Apa Distilata.
VA ROG AJUTATIMA URGENT MACAR UITATIVA !!!!!! DAU COROANA Dana A Plecat In Oras Cu 2 Treimi Din Banii Economisiti De Ea, Iar Carmen Cu 3 Patrimi Din Economiile
Va Rog, Am Și Eu Nevoie De Cineva Care Sa Îmi Traducă În Limba Engleză Compunerea De Mai Jos. Este Important! De La Început Prietenia A Fost Sentimentul Care A
Ajutor!dau Coroana!!!... Albina Si Maia Si-a Confectionat O Elice Din Romanite.cum Sa Aranjeze Numerele 1,3,4,5,6,7,8,9,11,astfel Incat Pe Fiecare Latura Sa Se
5-4(2x+3)≥1-2(3x-7) 12x-(x+4)≤-3-(x-2) Ajutati Va Rog Mult La Amindoua
Formulati Enunturi Dupa Schemale: a) S | P | C | C Subst.com.| Verb |Subst.| Pronume b) S | P | C | C Subst Com