RO Study
👤
Iurkadenisa
Iurkadenisa
12-03-2015
Limba română
a fost răspuns
Analizati cuvantul ramase singure
Răspuns :
Alionca
Alionca
12-03-2015
ramase-verb,t.trecut,persoana 3 nr.plural,modul indicativ singure-adjectiv, nr plural ,persoana 3 nr.plural asa cred eu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Un Scurt Text Depre Primavara.Foloseste Atat Propozitii Simpla,cat Si Propozitii Dezvoltate. Va Multumesc !!!!!
In 2 Vase Se Afla 1 Hl Lapte.Daca Se Muta 9l Din Primul In Celalat,obtinem Relatia I=II:4.Ce Cantitate De Lapte A Fost Initial In Vase?
Aflati Restul Impartitii Numarului N= Abcabc (cu Bara Deasupra) + 3 Pe Rand La 7,11 Si 13.
Ce Conditii Trebuie Indeplinite Ca Graficul Unei Fct De Gr 2. Sa Fie Sub Axa Ox?
Imi Puteti Descrie In Engleza Un Magazin ? Sau O Piata,sau Un Market ? Trebuie Cu 4 Paragrafe Si..va Rog Mult !
1. Transcrieti Propozitile : 1 Eugen A Primit In Dar Un Zmeu 1. Mihaela A Cantat In Corul Scolii 2 . Cartea Este In Biblioteca .
Coronita !!! Calculati : ? Q = 5 000 Kg , ? Kg = 6 T , ? T = 150 Q , ? Q = 400 T .
A+B+C=76 DACA AESTE DE 3 ORI MAI MARE DECAT B SI CU 6 MAI MIC DECAT C AFLA CELE 3 NR
Suma A Trei Nr Este Mai Mica Decât 1000cu Un Nr Egal Cu Cel Mai Mare Nr Natural Format Din Zeci ,daca Împărțit Primul Nr La Al Doilea ,obținem Catul 3 Si Restul
Mentioneaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate :boschete De Liliac In Care Cantau Toata Noaptea Niste Privighetori. Cuvintele Sunt :care ,toata ,