RO Study
👤
Mariaaxg
Mariaaxg
02-05-2020
Matematică
a fost răspuns
Rezolvați vă rog repedee
Răspuns :
Triunghiu
Triunghiu
02-05-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Caramansimo60
Caramansimo60
02-05-2020
Răspuns:
Sper ca te am ajutat!
Bafta la teme!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
17 Asociază Fiecare Dialog Cu Tipul De Replici Corespunzător. Intrebare Răspuns Succesiune De E Întrebări Enunț Răspuns Replică Întrebare Confirmarea Replicii ,
Mă Poate Ajuta Și Pe Mine Cine Vă Vă Rog Frumos
Ajutor Va Rog. Subliniază Pronumele Demonstrative, Precizează Cazul Și Funcția Sintactică:Acestea Sunt Prietenele Mele. Întrebarea Asta Este Surprinzătoare.Acel
Află Ce A Calculat Fiecare Buburuză, Apoi Modifică Cuvântul Marcat În Fiecare Situație Pentru A Rezolva Problemele Prin Operația Inversă. Diferenţa Numerelor 53
Transforme A La Forme Active.
Prezinta Rolul Fiecarei Personalitati Ilustrate În Crestinirea Popoarelor Europei(foloseste Si Informatii Obtinute Prin Documentare Proprie) Răspundere
Am Nevoie De Acest Exercitiu
Упражнение 282 Раскройте Скобки, Употребляя Глаголы В Present, Past Uлu Future Simple Passive. 1. Bread (to Eat) Every Day. 2. The Letter (to Re- Ceive) Yesterd
În Triunghiul Dreptunghic ABC, <A = 90°, AD Este Înălţime Şi CD = 3-BD. Determinaţi Măsura Unghiului <ABC
Mă Poate Ajuta Cineva Cumva Cu Un Power Point? VĂ ROG ! Tema: Tricoturi.Definitie.Clasificarea tricoturilor. ☐ Adaugă Un Comentariu La Curs Realizati O Pre