RO Study
👤
Helic
Helic
02-05-2020
Matematică
a fost răspuns
Vă rog ajutați-mă cu ex ăsta
Răspuns :
C04f
C04f
02-05-2020
Răspuns:
.....................................
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Nr Consecutive Impare Cuprinse Intre 82 Si 62
Ce Ati Desena Daca Ati Fi Un Mare Pictor Care Ar Trebui Sa Faca O Opera De Arta la O Mare Decernare?Vreau Si Comentari!
In Trei Cosuri Sunt Mere. Numarul Merelor Din Primul Cos Intrece Numarul Celor Din Al Doilea Cos. Cu Un Sfert Din Numarul Merelor Din Al Treilea Cos.Daca As Tr
Cine Poate Sa Imi Explice Folosirea Unghiului Diedru Intr-o Piramida?Piramida Patrulatera VABCD Unde Vo=3 radical Din 2,VA=6.a)marimea Unghiului Dintre(VAC) Si
Într-o Clasă Sunt 26 De Elevi . Dacă Din Clasă Ar Pleca Două Fete Şi Trei Băieţi , Atunci Numărul Fetelor Ar Fi Egal Cu Numărul Băieţilor . Determinaţi Numărul
3. Mentioneaza Ce Parte De vorbire Este Fiecare Dintre Cuvintele:Cartile De Fictiune Pe Care Le Cititm Ne Ajuta Sa empatizam Cu Cei Din Jur Si Sa Ne Adaptam Ma
Am Nevoie De Ajutor ! :3 E(x)=[tex] \frac{(2x+8)(x+4)}{3x(x-16)} : [( \frac{2}{x+2} + \frac{2}{3(2-x)} + \frac{8}{(x+2)(x-2)} ) : \frac{2(x-4)}{(x-2)(x-1)} ][
Suma A Patru Numere Este 1000. Aflati Numerele,stiind Ca: -suma Primelor Trei Numere Este 790 -al Patrulea Nr. Este Cu 20 Mai Mare Decat Al Treilea -p
Salut Cine Ma Poate Ajuta Plzzz...scrie Toate Numerele Naturale Cuprinse Intre A) 3527 Si 3540 B) 18400 Si 18423 C) 567994 Si 568003
Cum Se Afla Perimetrul Unui Triunghi Dreptunghic Cunoscand Catetele De 12 Respectiv 5 Cm ???