RO Study
👤
Etomaxx236
Etomaxx236
01-05-2020
Germana
a fost răspuns
Ma ajutați va rog!!!
Răspuns :
Xmihaellaaa07
Xmihaellaaa07
02-05-2020
a) sie
b) Sie
c) es
d) dich
e) euch
f) dich, mich
g) ihn
h) sie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Completează Cu Pronume Personale De Politețe:.............................sunt Vecinii De La Bloc. ..........................vindecă Oamenii. -Mătușă.......
Aceste Exerciții.Vă Mulțumesc Anticipat!
1 Supra2+1supra3+1supra2ori1supra3 Va Roggggg
. Compară Media Geometrica A Numerelor:√6 + √2 Cu Media Geometrică A Numerelor Radical 2 Şi Radical6 + Radical 2. Va Dau Coroana, Like Si 5 Stele Dacă Imi Rasp
Completează Enunțurile De Mai Jos:Poezia Are......strofeStrofele Au Fiecare...... Versuri,numinduse.......
Argumentati Daca Sunteti De Acord Sau Nu Cu Citatul: Este Nevoie De Curaj Pentru A Crește Și A Deveni Cine Eștiimi Trebuie 2 Argumente
Vă Implorrrrr Repede!!!Am Nevoie Urgent!!!Dau Coroană!!!
Un Verb La Modul Indicativ (toate Cele 6 Timpuri, În Ordinea Dată De Mine). De Scris: - O Compunere Narativă De 120 -150 De Cuvinte În Care Să Povestiți O Întâm
3 Probleme La Economie daca Stiti Sa Rezolvati Vreuna Va Rog Sa Mi Trimiteti 1. Să Se Calculeze Valoarea Capitalului Fix – Kfix Sau Kf- Știind Că Valoarea Răm
DIaaChristmas Is My Favourite Time Of Year! I Love December,too And All The Preparations For Christmas. At School We HaveChristmas Concert And A Special Christm