RO Study
👤
Magdairina
Magdairina
01-05-2020
Geografie
a fost răspuns
Orase aparute în Epoca Modernā (5 exemple)
Răspuns :
Cirjan1972
Cirjan1972
01-05-2020
Răspuns:
Liverpool
Essen
Minsk
Manchester
Rotterdam
Asa cred eu)))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Inelele Anuale De Crestere Ale arborilor Reprezinta:a) Vase Lemnoase , B)vase Liberiene , C)ingrosarea Scoartei Sau D)ingrosarea Maduvei
La O Tipografie S.au Tiparit 155600exemplare Dintr.o Carte Pentru Copii In Prima Saptamana .IN A Doua Paptamana S.au Tiparit Cu 2800 Mai Putin Decat In Prima Sa
Realizati Cate O Comparatie Avand Ca Primii Termeni Cuvintele:limba,adiere,toamana,izvor.
Doua Motive Pentru Care Traian Ataca Dacia
ARTICOLUL LA INTREBARI:IT DOESN T MATTER IF THE WEARHER S GOOD OR BAD,THE REAL SUEF ADDICTS ARE ALWAYS OUT RIDING THE WAVES.SURFING IS ONE OF THE WORLD S MOST P
Ma Gandesc La Un Numar. Il Adaug Succesorului Lui100.000. Rezultatul Il Micsorez Cu Cel Mai Mare Numar Impar De Cinci Cifre Si Obtin 200 004. La Ce Numar M-am G
Un Nr De 7 Cifre Consecutive A Fost Marit Cu Rasturnatul Sau Sa Obtinut 11111110. Nr Initial Are Suma Cifrelor:a 30,b 25, C35, D45, E40?
Alcatuiti Enunturi Cu : a O Sterge Dupa Usa , A Fi Muncit De-acelasi Gând , A Nu-si Gasi Locul
Analizati Verbele La Modurile Nepersonale Din Textul Urmator Indicand Functia Sintactica:Textul Literar Este De Nemodificat , Dar Prin Lectura Are Capacitatea D
Cel Mai Mare Numar De Forma Abc Def Mai Mic De 900000 Este