RO Study
👤
Mariabajdjs
Mariabajdjs
30-04-2020
Matematică
a fost răspuns
va rog frumos să mă ajutați!
Răspuns :
Elisapomohaci
Elisapomohaci
06-05-2020
Răspuns:
a. 6/8 b.4/8 c.5/9 d.2/4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Da Suma:32a+24a+43a=99a. Care Raspuns Este Adevarat?a) A Nu Poate Fi 0;b) A Este Cel Putin Zero Si Cel Mult 5; C) A Ia O Singura Valoare; D) A E Doar 5.
Perimetrul Unui Teren De Sport E De 224 Metri. Afla Lungimea Si Latimea,stiind Ca Latimea E Cu 8 Mai Mare Decit O Treime Din Lungime
In Gradina Se Afla :8 Trandafiri,10 Garoafe Si 4 Crini. Cu Cate Este Mai Mare Numarul Garoafelor Decat Al Crinilor?Cati Trandafirisi Crini Sunt La Un Loc?Cu Cat
Buna.Oare Cum Pot Invata Mai Usor La Biologie ? Am De Invatat Biologie Vegetala Si Animala De Clasa A 9a Si A 10a . Vreau Sugestii Cum Pot Memora Mai Usor .
Am Nevoie De Un Dialog Imaginar De 8-10 Replici Cu Naluca, Pe Care Am Intalnit-o Intamplator In Timpul Unei Excursii. ( Naluca= O Caprioara) . Va Roog, E Urgent
Ideea Principala Si Personajele Din Aleodor Imparat.
Afla Diferenta Dintre Suma Numerelor 402si504 Si Produsul Numerelor 9 Si 7
Construiți Un Enunt In Care Predicatul Sa Fie Exprimat Printr Un Verb Activ Pronominal Si Indicație Funcția Sintactica A Tuturor Cuvintelor Din Enuntul Moi Podo
Ideea Principala Si Personajele Din Aleodor Imparat.
In Gradina Se Afla :8 Trandafiri,10 Garoafe Si 4 Crini. Cu Cate Este Mai Mare Numarul Garoafelor Decat Al Crinilor?Cati Trandafirisi Crini Sunt La Un Loc?Cu Cat