RO Study
👤
GreenEyes2
GreenEyes2
30-04-2020
Matematică
a fost răspuns
Cum se rezolvă acest sistem?
Răspuns :
AlishaMasha
AlishaMasha
30-04-2020
..............................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicati Ortogramele De Mai Josapoi Faceti Propoziti sai Sai. Miau,mi-au ,varv-ar ,mai M-ai ,nai N-ai Numai Nu-mai ,deloc De-loc, Odata, O-data
10x-4+20+3x<7 Va Rog Este Urgent Deoarece Am Matematica Mâine Și Nimeni Din Familia Mea Nu Știe Sa Îl Rezolve
O Compunere Despre Ceam Facut In Vacanta De Vara
Ce Calități Trebuie Să Aibă Un Om Ca Inima Să Îi Fie Usoară. Va Rog E Pentru Maine.
Dau Coroana Repede Ajutor 7) Dacă Înjumătății Și Un Număr Se Obține Același Rezultat Că Atunci Când Îl Micșorez Cu 30 Numărul Este..... 8) Calculați 800×(42-1
Explica Sensurile Urmatoarelor Structuri Din Textul B: Nu Am Dus Cartea Pana La Capat, Cartile Cu Titluri Bune
Maria Mihai Si Teodor Au Cules 48 De Kg De Mere.maria A Cules Cu 3 Kg Ma Mult Decat Mihhai Iar Teodor De Doua Ori Mai Putin Decat Mihai .cate Kg A Cules Fiecare
Înlocuiește Consoanele Subliniate Cu Altele Si Scrie Cuvintele:con''t'', Si Pan"a"dau Coroana!!!!
Transformati Urmatoarele Fr. Zecimale In Fr. Ordinate : 4,15 ; 0,(5) ; 3,(7) ; 0,2(3) ; 7,9(1)
Baza Unui Triunghi Isoscel Este De 14 Cm Și Este De 2/3 Din Fiecare Parte Oblică; Calcularea Perimetrului Triunghiului