RO Study
👤
Biancadragomir0605
Biancadragomir0605
29-04-2020
Engleza
a fost răspuns
DAU COROANA! E URGENT
Răspuns :
Abarbascumpa242
Abarbascumpa242
30-04-2020
Răspuns:
Perfect
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prezinta , In 5 Randuri , Semnificatia Secventei : Mai Ales In Miazanoapte Imi Pusesem Toata Nadejdea ; De Acolo Avea Sa Vina Mult Asteptatul Nor De Zapada . Mi
La Un Aprozar Sau Adus 25 Ladite Cu Ciresea Cate 7kg Fiecare,19 Ladite Cu Visine A Cate 6 Kg Fiecare Si 14 Ladite Cu Piersici A Cate 5 Kg Fiecare.Cate Kg De Fru
Determinati Concentratia Unei Solutii De Apa Cu Sare Care Contine 30g De Sare Si 970ml De Apa
Care Este Aproximarea Prin Adaos La Miimi A Numarului 8,4527a) 8,45 B)8,46 C)8,452 D)8,453Multumesc Anticipat.
O Solutie De Clorura De Potasiu(KCL) Cu Volumul De 2L Si Concentratia Molara 2mol/L Se Dilueaza Cu Un Volum Egal De Apa. Care Este Concentratia Molara A Solutie
(-16x La Puterea 7 ) : (+8x La Puterea 5) -(9xla Puterea 3) : (-3x) . Nu Vreau Raspunsul, Vreau Rezolvarea Si Sa Si Explicatii , Cel Care Da Primul Raspunsul De
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Caracterizarea Lui Nica Din Amintiri Din Copilarie? Dar Sa Nu Fie De Pe Net va Rog.
Ce Functie Sintactica Are ,,de`` In Propozitia: Si Parfumul De L-am Cumparat Eu Miroase Tot A Trandafiri.
Un Eseu Despre Egalitatea De Sanse De A Beneficia De Dreptatea Distributiva In Profesie
In 3 Fructiere Sunt 53 De Mere. Daca In Primele 2 Sunt 33 De Mere, Iar In Ultimele 2 Sunt 38 De Mere, Cate Mere Sunt In Fiecare Fructiera ?