RO Study
👤
Puffuletcute612
Puffuletcute612
29-04-2020
Istorie
a fost răspuns
Toate ex va rog dau coroana
Răspuns :
Sofia00
Sofia00
30-04-2020
Răspuns:
Anil 1300 2008Sper sa te ajute
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Afle Suma A Trei Numere,știind Ca Primul Este De Trei Ori Mai Mare Decât Al Doilea,al Treilea Număr Este De Doua Ori Mai Mare Decât Al Doilea,iar Diferenț
Pentru A Pemia Elevii, Sa-u Cumparat 3 Cuti A Cate 12 Carti De Povesti, De Doua Ori Mai Putine Enciclopedii,iar Dictinarecu 15 Mai Putine Decat Enciclopedii.Cat
Problema Mate Salut, Ma Puteti Ajuta La Problema Numarul 30 ? Eu Am L-am Pus Pe Cosx=t Si Am Facut Substitutia Insa Nu Iasa Bine...Ma Puteti Ajuta ?
Enunturi Care Pronumele Posesiv Sa Aiba Functiile De ,,subiect Atribut.
Hey Am Nevoie De Citeva Propozitii (nu Simple) Cu Cuvintele: Injosit.. Izgonit.. Fudul.. Iscusit.. Va Rog Dau Coroana..
Completeaza Propoziitile Urmatoate.Pânã La ..............................Când L-a.............................Maria A Primit De La........................Cine L
Alcatuiti Va Rog O Compozitie Din 6 Locutiuni Substantivale Din 12 -14 Rinduri va Roggggggggggggggggggg multtttttttttttttttttttt
Pentru Iluminarea Festiva A Unei Strazi S-au Folosit De 3 Ori Mai Putine Becuri Rosii Decit Galbene.Becuri Galbene Erau Cu 630 Mai Multe Decit Rosii.cite Becuri
Ana A Cumparat Cu 7 Supra 15 Din Suma Pe Care O Avea Niste Carti Si Cu 11 Supra 30 Din Suma A Cumparat Un Stilou.ce Suma A Avut Ana,daca Stiloul Este Cu 15 Lei
Stiind Ca Latura Bzei Unei Prisme Triungiulare Regulate Este De 3cm Si Aria Latrala 45cm La Patrat Aflati Volumulacestei Prisme