RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-04-2020
Biologie
a fost răspuns
vă rog dau coroana și 60 inimi
Răspuns :
Sovatairis01
Sovatairis01
29-04-2020
imi pare rau dar cerinta nu e clara
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Găsește In Versuri Cuvintele Alcătuite Din: CVVV CCVV CVCCCV CVCV VCCCVC CCV VA ROG AJUTOR CINE MA AJUTA PRIMEȘTE 15 PUNCTE! pt Cine Nu Știe C=consoană V=Vo
Activitati1. A Canta In Corul Unei Biserici.Tipuri De Inteligenta
Pe O Dreapta G Considerați Punctele D R P Și T Coliniare În Această Ordine Astfel Încât D R Egal P T Egal 3 Cm Iar RP Egal 6 Cm AC Lungime Are Segmentul D T B F
3.Se Considera Numerele Reale A=(1/3 +1/5):1/2 Si B =1/2×(1/3-1/5).a)Arata Ca A= 16/15.
Scrie Un Text Cu Titlul La Joacă Format Din Cinci Șapte Enunțuri Pe Baza Răspunsurilor La Întrebări Unde Se Află Copiii Ce Joc A Propus Valentin Ce Au Făcut Mai
Tema In Engleza Folosind Present Continu 1 Mama Mea Face Clatite 2 Fratele Meu Canta La Ghitara 3 El El Invaț Engleza 4Cand Deseneaza Pisici Frumoase Răspuns Ra
Te Rog Clinalina72 Si Ipsuntrobelt Ajutat Pe Mine La Mate sunt 2 Clasa Care Este Cel Mai Mic Număr Impar De Două Cifre
Descrieți Un Zmeu Imaginar In 100 De Cuvinte Având Trăsături Fizice Și Morale
Calculați Probabilitatea Ca Alegând Un Număr Din Mulțimea numerelor Naturale De O Cifră, Acesta Să Fie Multiplu De 5.
Un Tub De Forma U Conținând Apă Este Conectat La O Incintă Cu Gaz Și Este Folosit La Măsurarea Presiunii. Apa Este Denivelată Cu Delta H = 4 Cm. Unde Este Presi