RO Study
👤
Mateidediu890
Mateidediu890
29-04-2020
Limba română
a fost răspuns
Familia lexicala de la mit
Răspuns :
Nicugodinaoficoysqts
Nicugodinaoficoysqts
29-04-2020
Mit:mituri,miturile,miturel
Cred ca e asa
Sper sa te ajute
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6.Se Consideră Segmentul [AB] De Lungime 14 Cm. Dacă M Aparține [AB] Astfel Încât AM Supra MB=3 Supra 4, Atunci Lungimea Segmentului [AM] Este:A. 6 Cm;B. 7 Cm;C
Am Nevoie De Ajutor Și Aici
Transcrie Cate Un Tip De Verb (predicativ, Copulativ Si Auxiliar) Identificat In Strofa De Mai Jos : " Ce Frumos Era In Cranguri/ Cand Cu Ea M-am Prins Tovaras!
Pretul Unui Obiect Este 1200 Lei.Sa Se Arate Ca Urmatoarele Operatii Au Acelasi Efect Asupra Pretului Obiectului : a)o Ieftinire De 9% b) O Scumpire De 30% Urm
1. Un Punct Determină Pe O Dreapta Doua........ Cu Aceeași Origine. 2.Desenati O Dreapta MN Pe Care Luati Un Punct O Situat Intre M Și N
Stie Cineva Cum Se Afla Numarul De Termeni La Progresie Geometrica ? De Ex : 1+2^1+2^2+...+2^9 Daca Se Poate Sa Imi Spuneti Si Formula Va Rog
Exercitiul De Mai Jos. Cu Explicatii Sau Rezolvare Completa Daca Se Poate (cls X). Multumesc Anticipat.
X La 2 Plus 5x - 6VA Rog Sa Ma Ajutați Dau Coroana
A+23=41 Cine Imi Explica Va Rog
Imi Explica Cineva Cum E Cu Fractiile?Adică Gen: [tex] \frac{6}{5} [/tex]va Rog Mult.si As Vrea Sa Stiu Pt Ce Se Folosesc Simbolurile Astea Si Cum Se Numesc:R ,