RO Study
👤
Pixfarapasta
Pixfarapasta
29-04-2020
Matematică
a fost răspuns
b) din imagine, multumesc
Răspuns :
Ionion1010
Ionion1010
30-04-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AM NEVOIE URGENT DE AJUTOR!!! Pentru Plantarea Unui Pom Fructifer Agricultorul Sapa O Groapa Din Care Scoate 64 Dm3 De Pamant.Cunoscand Ca Densitatea Medie A So
Explicați Versurile Ca Un Glas Domol De Clopot Suna Codrii Mari De Brad Ritmic Valurile Cad Cum Se Zbate-n Dulce Ropot Apa-n Vad
Se Considera Expresia E(a, B)= A^ 2 +9b^2 -4a+6b+5, Unde A, B Apartine Lui R. Determinati Numerele A Si B Stiind Ca E(a, B) =0 .
Imi Ziceti Si Mie Ghicitori cu fenomene Fizice
A.Solutia Naturala A Ecuatiei (x+1)²=9 Este Egala Cu : B.Spre O Parcare De Trei Locuri Se Indreapta Trei Masini Care Au Culorile Rosu,albastru,respectiv Negru.
AM NEVOIE URGENT DE AJUTOR!!! Pentru Plantarea Unui Pom Fructifer Agricultorul Sapa O Groapa Din Care Scoate 64 Dm3 De Pamant.Cunoscand Ca Densitatea Medie A So
Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate Din Secventa: Zumzetul lor Era Tot mai Armonic Si Mai Atragator In Diversitatea Lui Intretaita.
Ce Ar Trebui Sa Repet Pentru Teza La Romana Clasa 7 Semestru 2? Multumesc:)
Biletel Pt Un Coleg Prin Care: Comunicati Tema,va Cereti Scuzdm Pt Ceva Sau Ii Comunicati O Informatie Utila. Va Rog Urgent. Multumesc Anticipat.
Indicati Sinonime Pentru Urmatoarele Cuvinte:a Se Uita, Copac,a Zice,a Vedea,repede.