RO Study
👤
Arinacreci
Arinacreci
12-03-2015
Limba română
a fost răspuns
Cum se desparte ceilati
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-03-2015
cei-lalti
-------------------
Answer Link
AndreiMM
AndreiMM
12-03-2015
cei - lalti . Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VAROG SA MA AJUTATI!DOUA PROPOZITI CU A)PREZENT PERS A 2 SING.b)IMPERFECT,PERS A 3 VA ROG CAT MAI REPEDE(urgentt)MII DE MULTUMIRI CELOR CARRE MA AJUTA!!!;))))))
Precizeaza cazul Si Functia Sintactica Pentru:Ai Mei Lipsesc.Vina A Fost a Mea .Lupt Contra Celorlalti.Vorbeste asemenea Alor Sai.
Ce Fel De Pol Magnetic Se Afla In Apropierea Polului Nord Geografic?
Care Este Suprafata Romaniei? Unde Credeti Ca Ar Fi Mai Multi Oameni:la Campie,deal,munte?Stiti Cati Locuitori Sunt In Judetul Nostru? Cum Se Numesc Locuitorii
Intr-un Triunghi ABC Se Cunosc M(unghiului A)=70° M(<C)=30°.Calculati Masura Unghiului Format De Bisectoarea Unghiului <B, Cu inaltimea ce Pleaca Din B
Explica Rolul Semnului Exclamarii In Secventa: - Nu Te Deznadajdui,ca Am Eu Grija !
√6(4√2+5x)=13√3rezolvati Ecuatia In R
O Gaina Consuma Intr-o Zi 0,050 Kg Boabe,iar O Gasca,0,060 Kg Boabe.Ce Cantitate De Boabe Este Necesara,zilnic,pentru 11 Gaini Si O Gasca? Va Rog Ajutatima TREB
Ajutatima Si Pe Mine La Problema Asta:elevii Au Confectionat La Ora De Abilitatipractice 75 De Drapele Tricolor Si Ale Uniunii Europene.drapele Tricolor Au Fost
Pe 2 Rafturi Sunt 99 carti . Cate Carti Sunt Pe Fiecare Raft , Daca Pe Unul Sunt Sunt De Doua Ori Mai Multe Decat Celalalt ? [ Rezolvarea Daca Se Poate Sa Fie