RO Study
👤
Ecateinarosa
Ecateinarosa
29-04-2020
Matematică
a fost răspuns
VA ROG AM NEVOIE DE AJUTOR!!!
Răspuns :
Brainout21
Brainout21
29-04-2020
a). 6/6=1
b).36/36=1
c).271/100=2,71
d).765/1350=390/1350; 765=390 (FALS)
e).119/72=1,65
=> numerele naturale sunt cele de la a). ,b).
(numerele naturale sunt cele strict intregi si strict pozitive)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Elementul Inovator A Reprezentat Un Ingredient Indispensabil In Activitatea Antreprenorilor De Succes. Cu Toate Acestea, Succesul Afacerii Depinde De: A) Capaci
3. Stabiliţi Patru Particularități De Compoziție Și De ordin Structural În Poezia Citată. hora De Baieti De Tudor Arghezi VA ROGG!!!.
Va Rog Este Foarte Urgent
Împărţitor. Analizează Toate Cazurile Posibile.dau Coroană !!!!!!
2. Recitește Textul Cu Atenție Și Transcrie Litera Corespunzătoare Variantel Corecte. Enuntul Cum Să Nu-mi Placa? Are Urmatoarea Semnificatie: B. Tom Recunoaşte
NUME Petruta Deducem Că Personajul PORTRETFRAC Havea Pieleaatât De Măslinie" 2)..foarte Brunetică Şi- Mbrăcată Mereu In Sortul De Uniforma Cel Maidecolorat Din
2 Alegeți Dintre Variantele Următoare Sau Propuneţi Alte Răspunsuri. Prin Enumerarea ,,jocurilor Lui Gargantua", Autorul: Informează Cititorul Despre Jocurile
Va Rog Sa Imi Ex0licati Cum Se Fac Aceste Exerciții! Mâine Am Test
4. Recitește Enunțurile Date. . ,Stăm La Soare, În Cerdac, [. ] Așezate Pe Scara De La Bucătărie. ,,E Cald, E Soare Afară. " „[. ] Povestile «citite» De Mine Pe
Test De Evaluare Sumativa. 1. Notam Cu O Punctul De Intersecție A Diagonalelor Paralelogramului ABCD. Știind Ca AC=7 Cm Și BO=4 Cm Aflați : A) AO b)BD Ajutați-